CYKELMEKANIKER TIL DIT EVENT

CYKELMEKANIKER TIL DIT EVENT

Cykelven kan lave pop-up-cykelservice på din arbejds-plads, i din boligforening eller til et event omkring pendling, sundhed eller ren og skær hygge.

 

Vores uddannede og erfarne mekanikere kommer ud med det mobile cykelværksted og laver gratis service til alle, som ønsker det. Vi kan også lave andre reparationer eller montering af udstyr. 

Et service indeholder:

- Justering af gear og bremser

- Opstramning og smøring af kæde

- Luft i dækkene. ​

Send os en mail på info@cykelven.dk og fortæl os, hvad I ønsker, så finder vi sammen et oplæg, der passer jer.

Priserne afhænger af det efterspurgte. Det typiske prisleje er 1.000 kr. per time hos jer, inkl. 'levering', arbejdsløn og fuldt udstyret værksted. Men priser og kapacitet kan variere, så skriv til info@cykelven.dk og få et tilbud.

"Vi satte stor pris på den seriøsitet og faglige kunnen, som cykelmekanikeren kunne tilbyde eleverne på Højdevang Skole.

 

Det var let og lige til at koordinere de praktiske forhold med Cykelven, der var afgørende for, at vi kunne overholde en stram tidsplan med de deltagende elever.

 

Eleverne var vilde med cykelværkstedet – i frikvartererne var der lange køer og mange spørgsmål til mekanikeren. På den måde opstod der en naturlig interesse for cyklen, som var et af vores mål."

- Johan Heichelmann, Trafik i Børnehøjde

"Cykelven var den helt rigtige ven og samarbejdspartner, da vi sammen gennemførte omkring 50 events, for at få flere til at tage cyklen på især de korte ture i byen.

 

Det rullende værksted er et godt setup til tjek og lettere service af cykler, og organiseringen hos Cykelven er så tilpas velsmurt, at vores samarbejde rullede let og problemfrit."

 

- Jan Hybertz Gøricke,

Rostra Kommunikation

Cykelven – Socialøkonomisk Cykelkompagni ApS

Emblasgade 175, 2100 København Ø

info@cykelven.dk

 

CVR: 3420 1226

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle