REPARATION AF FIRMACYKLER

Ud over at reparere medarbejdernes, og deres familiers, privatcykler, kan vi også servicere virksomheders egne firma- eller tjenestecykler.

 

 

Vores mobile cykelværksted muliggør fleksibilitet, da man som arbejdsplads ikke behøver indrette et cykelværksted for at få lavet cyklerne på arbejdspladsen.

 

En cykel, som bliver serviceret regelmæssigt, holder længere, og man undgår store reparationer. Afhængigt af hvor gamle cyklerne er, og hvor ofte de bliver brugt, anbefaler vi, at man får lavet eftersyn på samtlige cykler to til fire gange per år.


Firmacykler er nok den billigste og letteste måde at fremme medarbejdersundhed på - så ... why not?

 

Skriv til mig på simon@cykelven.dk 

og lad mig hjælpe jer med at finde en firma-cykelløsning. 

Simon Søndergaard, grundlægger af Cykelven

Man kan kun tegne et abonnement på eftersyn af firmacykler, hvis man som arbejdsplads har en Cykelven-ordning. Det muliggør også reparation af firmacykler mellem de halvårlige eller kvartalsmæssige service-eftersyn. Skriv til info@cykelven.dk og hør om mulighederne for service af firmacykler 

på din arbejdsplads. 

Har I endnu ingen firmacykler hos jer?

At have lånecykler til de ansatte er en rigtig god måde at fremme medarbejdersundheden på. Fysisk aktive medarbejdere har færre sygedage, er mindre stressede, bruger færre taxaboner, og der er i det hele taget mange gode grunde til at gøre det lettere for firmaets folk i marken at komme rundt på to hjul.

Hvis I overvejer at få firma- eller tjenestecykler, så skriv til vores grundlægger, Simon, på simon@cykelven.dk. Han kender markedet rigtig godt og har selv prøvet mange forskellige modeller. 

"Vi er rigtig glade for Cykelven, og det mobile cykelværk-sted er populært hos os.

 

Topdanmark har fokus på at fremme sunde og miljøvenlige transportformer, og her passer ordningen fint ind som et initiativ, der understøtter cykling som transportform." 


- Pernille Fogh Christensen,

CSR-manager, Topdanmark

Cykelven – Socialøkonomisk Cykelkompagni ApS

Emblasgade 175, 2100 København Ø

info@cykelven.dk

 

CVR: 3420 1226

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle