RUTEPLANLÆGNING

Fordi en effektiv og nydelig rute til og fra arbejdspladsen kan gøre en stor forskel - især for nye medarbejdere

Det er vigtigt for nye cyklister, heriblandt nye medarbejdere, at de finder gode ruter. Hvis man har en effektiv og behagelig rute til og fra arbejde, ved man, hvor positiv effekten er. Men det kan være svært at finde tid og overskud til at undersøge de forskellige ruter, man kan kører, når man er ny på en arbejdsplads og bruger alt sin energi på at integrerer sig på sit nye arbejde.  Derfor vil vi gerne hjælpe cyklister med at planlægge deres ruter.

Vi tilbyder arbejdspladser at finde gode ruter fra omkringliggende tog- og busstationer, info om nærliggende grønne ruter og supercykelstier. Vi interviewer nogle medarbejdere for at have eksempler fra virkeligheden og gøre informationen tydelig. Det kan munde ud i materialer, man kan ligge i en given informationspakke, som nye medarbejdere får, mundtlige oplæg eller sågar cykelture ude på udvalgte ruter. 

Og når nu vi er igang, vil vi også gerne inkludere information om arbejdspladsens faciliteter, såsom cykelparkering, omklædning, bad og lignende. 

 

Kontakt os på info@cykelven.dk for at høre nærmere. Prisen afhænger igen meget af arbejdet der ønskes udført.

Cykelven – Socialøkonomisk Cykelkompagni ApS

Emblasgade 175, 2100 København Ø

info@cykelven.dk

 

CVR: 3420 1226

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle