SÅDAN FUNGERER DET

Cykelven er bekvemt, og faktisk også nemt! 

Her er det forklaret, hvordan servicen fungerer for medlemmerne,

når arbejdspladsen har oprettet en Cykelven-ordning:

Der er bare seks simple trin.

1. Bliv medlem

Oprettelsen er nem og gratis. Vi beder om din kontaktinformation for at kunne kontakte dig i forbindelse med reparationer af din cykel og for at kunne sende påmindelser omkring besøgsdage og fakturaer via email.

2. Book en tid

Du booker en tid forud for vores besøg. Klik på din arbejds-plads' navn ud fra den dato, du ønsker at booke tid, indtast din e-mail og voila, så har du booket tid. 

3. Print servicepapir

Servicepapiret er det papir, hvor du udfylder, hvilken  reparation du ønsker. Servicepapiret skal monteres synligt på din cykel, så vi kan se, hvilken cykel der hører til hvem.

4. Parker din cykel

På bookingdagen skal du parkere din cykel inden kl. 9. Vi laver cyklen på stedet, mens du er på arbejde, og du kan forvente, at vi senest er færdige med den kl. 16 samme dag. 

5. Lås med vores lås

... som findes på stedet. Så kan vi tilgå din cykel uden at skulle forstyrre dig unødigt og samtidig sikre, at din cykel er låst, når vi ikke er igang med reparationen.

6. Betal online

Når vi har udført service på din cykel, sender vi dig en faktura på e-mail. Den kan du betale via din netbank ved en almindelig bankoverførsel eller med dit Visa/Dankort.

BOOM!

Så er din cykel klar til

både modvind og medvind igen.

 

Hvis du har lyst til at se, hvordan en rigtig personlig bookingside ser ud, så se her, hvor vores nuværende kunder er godt i gang med at reservere tid til cykelkærlighed.

"Roser skal lyde for jeres forretningskoncept, effektivitet og kvalitet i jeres arbejde.

 

Og ikke mindst for den udsøgte service fra jeres flinke mekaniker, som ringer mig op og får iværksat montering af ny støttefod allerede næste gang I kommer. God stil!

 

Jeg er MEGET tilfreds, og vi synes, at Cykelven er et stort hit.

God weekend, Anna."

Cykelven – Socialøkonomisk Cykelkompagni ApS

Emblasgade 175, 2100 København Ø

info@cykelven.dk

 

CVR: 3420 1226

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle