SAMARBEJDSPARTNERE

Cykelven er først og fremmest en del af Socialøkonomisk Cykelkompagni, som også rummer det stationære cykelværksted Buddha Bikes – Københavns bedste værksted til at tage sig af brugte cykler og de mest usædvanlige forespørgsler om reparationer og specialbyggede pedalkraftkøretøjer

Buddha Bikes fungerer også som uddannelsesværksted for udsatte unge. De unge får mulighed for afklarings-forløb og for at lære mere om cykler. Dem med viljen og evnen tilbyder vi en læreplads og en karriere inden for cykelfaget i samarbejde med sociale myndigheder og teknisk skole. Cykelvens mekanikere medvirker i uddannelsen af Buddha Bikes' lærlinge.

 

Læs mere om Buddha Bikes eller besøg det stationære værksted på Emblasgade 175, 2100 København Ø.

Donkey Republic er en international cykeludlejnings-service baseret i København, der gør det muligt for både lokale og turister at leje cykler døgnet rundt kun ved hjælp af deres telefon. 

Med kun en app på din smarttelefon kan du finde, åbne, låse og betale for en cykel i mere end 40 byer i Europa, men også to i USA og en enkelt i Indien.

 

Idéerne til Donkey Republic, Cykelven og Buddha Bikes er alle opstået og udviklet i nogle af de samme iværksætterhoveder og udspringer altså af de samme værdier om bæredygtig og lettilgængelig persontrans-port og fornuftig udnyttelse af de ressourcer, der er til rådighed på vores planet.

KbhTeambuilding er en teambuilding udbyder, som sætter kundens specifikke behov i centrum. Deres primære mål er, at forstærke og udvikle teamet gennem aktive og involverende arrangementer. Med en bred vifte af både sjove, lærerige og faglige ydelser, kombineret med deres interesse for deres kunders udvikling, gør de generel teambuilding og teamdage til noget helt særligt.

ebikecenter_green_black 1024x151.png

Ebikecenter og Cykelven, samarbejder på tværs af hvert vores ekspertområde. Vidensdeling og god rådgivning til vores kunder, er det primære resultat af samarbejdet.

Cykelven – eller Socialøkonomisk Cykelkompagni, nærmere bestemt – er i løbende kontakt med kommuner og andre organisationer, der også arbejder med cykler, cyklisme, bæredygtig transport og forbrug eller andre emner, der overlapper med vores værdier og evner. 

Vi deltager i kampagner, messer og lignende, og vi videndeler og sparer, så meget vi kan. 

Cykelven mobile værksted reparerer cykler på så forskellige arbejdspladser som Folketinget, Crowne Plaza og Herlev Hospital.

Her kan du se en fuld liste over alle de arbejdspladser, der er med til at gøre livet som cyklist nemmere for deres medarbejdere, og du kan se, hvordan cykelvenordningen fungerer i praksis. 

Billedet her viser stemningen, efter Socialøkonomisk Cykelkompagni vandt

et væddemål over Cyklistforbundet.

Cykelven – Socialøkonomisk Cykelkompagni ApS

Emblasgade 175, 2100 København Ø

info@cykelven.dk

 

CVR: 3420 1226

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle