Tak fordi du cykler!

Måske ikke alle ugens dage året rundt. Men én cykeldag er en bildag eller busdag mindre, og alt tæller! Mange siger at 2016 har været et rigtigt skod-år. På mange måder har det måske også det. Men ikke for cyklismen! I år blev der for første gang målt flere cykler end biler ind og ud af København siden man startede målingerne i 1970’erne. Bare siden 1990 er antallet af ture på cykel i byen øget med 100%! Det er virkelig helt fantastisk at cyklen stadig har et så godt greb om københavnerne. Cykelven har også haft et godt år i år. Vi har lavet næsten 5.000 cykler, lavet 649 lapninger og givet 3.020 cykler service. Når man køber en service fra Cykelven, så støtter man os i vores arbejde med udsatte unge. Vi er nemlig socialøkonomiske og arbejder for at unge, som af forskellige årsager er endt udenfor arbejdsmarkedet, kan komme i praktik hos os. At få sin cykel lavet af Cykelven er altså noget som ikke kun gavner cykelpendlere i Storkøbenhavn, men også vores praktikanter som Nicolai, Lizette, Robin og Diana. Igen, tusind tak for at du bruger Cykelven. Vi glæder os til at gøre Danmark til et endnu bedre cykelland i 2017. Med ønsker om en God Jul og et Godt Nytår Hjalte, Rene, Mads og Janni

Cykelven holder ferie fra den 21. december. Den 4. januar vi klar igen til at komme ud til din arbejdsplads og din cykel.

Seneste blogindlæg