Tilbud: kæde- og tandhjulsskift

Nu er det vel nok? Den sidste sne må have faldet denne vinter! Hvis du har haft cyklet igennem vinteren, så er det måske på tide at få tjekket hvordan jernhesten egentlig har det? Sne og salt er i sær hårdt for din kæde og tandhjul.

En god huskeregel er, at man skal skifte kæde hver 3-5000 km. Hvis man cykler 10 km. om dagen, så bør man altså skifte kæde og tandhjul ca. én gang årligt. Hvis man ikke har passet på kæden og tandhjulet i løbet af vinteren, og de er blevet udsat for meget salt, så sker slitagen hurtigere.

Kæde og tandhjul bliver slidt sammen. Derfor skifter man disse dele samtidigt. Hvis man eksempelvis kun skifter kæde, men ikke tandhjul, vil det slidte tandhjul slide hurtigt på den nye kæde, så man skal skifte kæde igen efter kort tid.

I hele marts og april tilbyder vi kæde- og tandhjulsskift for 290 kr. (normalpris 390 kr.). Vi vurderer selvfølgelig først om der reelt er brug for et skift eller det er nok kun give olie og en hurtig tur med kluden.

NB. Dette tilbud gælder kun for cykler med indvendige eller ingen gear. Hvis dit bagnav ligner det på billedet har du indvendige eller ingen gear. Hvis du har flere tandhjul på bagnavet, så har du udvendige gear.

Seneste blogindlæg