Vinterføljeton #1: Eksempler på vores medlemmers cykelvaner

Nu er vores vinterføljeton begyndt! Og formålet med denne er at klæde dig og din cykel på til den kommende vinter. Vores Vinterføljeton #1 handler om vores kvartalslige surveys, der blandt andet viser, at vejret er den afgørende faktor, når vores medlemmer skal træffe beslutningen om at vælge cyklen eller ej.

Derfor er målet med vores Vinterføljeton og kommende indsatser at tage udfordringen op og hjælpe jer med at gøre det så let og behageligt som muligt at cykle i uvenligt cykelvejr.

Her er nogle af de tal og fund, vi baserer vores kommende indsatser på:

Overordnet set tyder vores undersøgelser på, at flere af vores medlemmer cykler mest i starten af ugen. Vi kan ikke vide, om det har noget med vejret at gøre. Eller om det er helt andre årsager, der spiller ind. Men det får os da til at tænke over, hvordan vi kan holde jer kørende alle ugens dage.

I vores vinterundersøgelse svarede 29%, at de slet ikke havde cyklet til arbejde i den forgangne uge. De fleste på grund af vejret. Så blev det forår, og her var tallet heldigvis faldet til 12%. Men vejret var stadig den hyppigste årsag til, at vores medlemmer ikke altid valgte cyklen.

I sommer var tallet faldet til 10%. Men vi vil stadig gerne have, at tallet bliver lavere. Det vil glæde os, hvis vi nu kan få tallet ned på omkring ... nul. Vejret var endnu engang den største årsag til, at vores medlemmer havde droppet cyklen til og fra arbejde hele ugen. Den hyppigste vejr-relaterede årsag til, at vores medlemmer havde ladet cyklen stå derhjemme en eller flere dage i løbet af den forgange uge, var vådt vejr. Derfor vil vi gerne hjælpe jer med at tage kampen op mod regnvejret og andet udfordrende cykelvejr. Og det fortæller vi meget mere om i næste vinterføljeton.

I vores forårsundersøgelse var der næsten ikke nogen, der havde valgt cyklen fra, fordi den ikke virkede. Det må betyde, at vi gør et eller andet rigtigt, når vi vedligeholder jeres cykler. Og det glæder os helt vildt meget.

Så vejret betyder altså en hel del for vores medlemmers cykelmotivation. Og det forstår vi også godt. Men det der uvenlige cykelvejr skal ikke have lov til at bestemme over jer eller andre cyklister. Derfor begynder vi så småt at lægge effektiv og flot cykeludstyr op i vores shop. Den perfekte rustning. Når vores Vinterføljeton #2 lander herinde på siden, kan du se og læse om produkterne. Indtil da kan du gøre dig tanker om, hvordan du bliver den allerbedste cykelsoldat, når vejret en dag erklærer krig. Og du kan se, hvad vi har i shoppen for tiden. Klik her.

Cykelsoldat, træd af!

Og hav en god dag Cykelven

Seneste blogindlæg