Vinterføljeton #2: Udstyret der holder dig varm og tør

I vores Vinterføljeton#1 lovede vi at fylde vores shop op med effektivt og flot cykeludstyr, så vi kan hjælpe dig og vores andre medlemmer med at vælge cyklen hver eneste dag - uanset vind og vejr. Vi har indfriet vores løfte og tilføjet 8 skønne produkter til vores shop. Her får du en oversigt med billeder, beskrivelser og priser.

Endura

Vi har fyldt shoppen op med regntøj, overtrækssko, baselayers, jakker, handsker og halsedisser. Det meste er fra Endura, der siden 1993 har haft en anti-nonsens-dedikation til at udvikle cykeludstyr med fokus på præstation og funktion.

1. Endura Baabaa Merino Wool Baselayer er et naturligt produkt i merinould, der kommer fra merinofåret. Det er blødere og tyndere end almindeligt uld. Og det varmer dig, selvom det bliver vådt. Trøjen optager ikke svedlugt. Den er fleksibel. Og du må gerne give den ture i vaskemaskinen.

Normalpris: 485 kr. Medlemspris: 388 kr. Læs nærmere her.

2. Endura MTR Primaloft jakke er et solidt supplement til en baselayer. Den er let og vindtæt. Den har fleksible og holdbare ærmer med varme lommer til hænderne ude i enden, der også styrker dit greb på cykelhåndtaget ved hjælp af silikone. Der er indbygget ventilation i jakken, så din krop kan ånde. Og så har den en hætte i en god facon, så den bliver siddende oppe over dit hoved uanset vind og vejr.

Normalpris: 1130 kr. Medlemspris: 1017 kr. Læs nærmere her.

3. Endura Humvee Waterproof jakke er god til både landevejscykling og til cykling i byen. Jakken lukker ikke så meget som en dråbe ind. Den er åndbar med ventilation under armene, som du kan lyne op og ned. Og så har den lommer med lynlås omkring brystet og bagpå. Jakken har en blød krave i mikrofibre, som er behagelig og varm.

Normalpris: 700 kr. Medlemspris: 630 kr. Læs nærmere her.

4. Endura Women's Urban Primaloft FlipJacket II er en let og vindtæt jakke, som du ikke kan komme til at vende på vrangen. Du kan vende den, som du vil. På den ene side er jakken lys og tydelig i sin røde farve, og på den anden side er jakken mere mørk og subtil i sin røde farve. Du kan lade humøret bestemme, hvordan du vil se ud på cyklen fra dag til dag. Jakken har brystlommer og indbyggede håndvarmere. Og der er både logoer og print på jakken, der fungerer som reflekser.

Normalpris: 1050 kr. Medlemspris: 945 kr. Læs nærmere her.

5. Endura Luminite Urban Waterproof bukser beskytter dig imod vind og regn og slud. Bukserne har clickfast poppers på indersiden af taljen, så du kan tilkoble Clickfast liner shorts, hvis du har sådan nogle på inden under regnbukserne. Liner shorts har indvendig polstring og øger din komfort på sadlen.

Normalpris: 900 kr. Medlemspris: 810 kr. Læs nærmere her.

6. Endura Luminite handsken beskytter dine hårdtarbejdende hænder på cykelstyret mod regn og kulde. Denne handske har en indvendig, åndbar og vandtæt membran. Handsken er vindtæt og fleksibel og er lavet i fleece, der tørrer hurtigt. Den har refleks omkring knoerne og velcrolukning omkring håndleddet. Og så er der silicone ude i fingerne og på håndfladen for et solidt greb.

Normalpris: 350 kr. Medlemspris: 315 kr. Læs nærmere her.

7. Endura Gaitor Overshoe gør dine fødder taknemmelige, når vejret erklærer krig. Langs bagsiden har den velcrolukning og logoer og paneler med refleks. Sålen er holdbar og består af tre lag nylon. Og så passer overtræksskoen til mange typer fodtøj.

Normalpris: 300 kr. Medlemspris: 270 kr. Læs nærmere her.

8. H.A.D Merinould halsedissen bør være en essentiel del af din vinterrustning. Kulden har det med at være ekstra ond ved din hals. Med et stykke merinould hevet op til din næse og over ørene kan du smile bredt af vinterkulden bag din lune uld.

Normalpris: 160 kr. Medlemspris: 144 kr. Læs nærmere her.

Nu skulle du gerne føle dig bare en smule inspireret til, hvordan du kan blive den allerbedste cykelsoldat, når vinteren erklærer krig. En god rustning betyder en hel del.

I den kommende Vinterføljeton #3 skal vi kigge på gode cykellygter. Der vil også være pæne billeder, fine beskrivelser og priser, så du nemt kan lade dig inspirere.

Cykelsoldat, træd af!

Og hav en god dag Cykelven

Seneste blogindlæg