CYKELMEKANIKER TIL DIT EVENT

VORES TEAM

Socialøkonomisk Cykelkompagni, Cykelven & Buddha Bikes

I Socialøkonomisk Cykelkompagni driver vi to koncepter. Det ene er Cykelven som vi har drevet siden 2012, og det andet er Buddha Bikes, som vi etablerede i 2015. Læs mere om det på www.buddhabikes.dk

Og vi knokler. Hver og én. Der er rigtig mange udfordringer med at lave en kørende service, når målet er at kunne lave 99% af alle cykelreparationer på stedet. Vi møder alle slags cykler. Og vi skal leve op til vores medlemmers arbejdsgivere som stiller noget højere krav, end den typiske kunde gør hos den lokale cykelsmed. Vi er faktisk ret stolte over at være dem, der lever op til dette. 

Vi har nogle mekanikeren der kører ud hver dag. Og mange, der kører ud af og til. Vi har dedikeret support til at håndtere vores medlemmers mange ønsker, og de mange problemer de vil have os til at fikse. Med over 7000 medlemmer så bliver det til en hel del henvendelser!

Alle medlemmers cykler skal holdes ved lige og det skal gøres ved hjælp af mobile cykelværksteder og kompentente mekanikere. Det kræver et stort lager af forskellige reservedele. Det kræver en administration, der kan holde styr på de mange tusinde sager. De kræver kundeservice i topklasse. Det kræver nøjsommelig koordinering. Det kræver et stort og kompetent team, der arbejder sammen for at sprede cykelglæden.

Frontløberne i brechen

Forrest i feltet er de kørende cykelmekanikere. De er altid ude, de kender jeres arbejdspladser og medarbejderne. Bagved dem er står et stort hold klar og sørger for, at det hele kører. 

Rene.jpg

René Hansen,

Cykelvenmekaniker

 

Fastansat siden 2012.

Et af mine specialer er mountainbikes, fordi jeg selv roder med dem i fritiden.

 

Min stærkeste rutine er dog helt sikkert i almindelige cykler med indvendige gear, og de mange små hverdagsproblemer disse cykler kan have.

Hjalte.jpg

Hjalte Bruun,

Cykelvenmekaniker

 

Fastansat siden 2012.

Jeg er nok mest berømt for min mekaniske kreativitet, når der skal laves en nødløsning.

 

Ved siden af Cykelven har jeg i mange år været aktiv i foreningen Sygklister  og desuden specialiseret mig i at bygge cykler med lydsystemer.

Bagtropperne

Lige bagved, har vi et fast værksted, som står klar til at assistere. Hvis vi skal kunne lave alle jeres cykler, så har vi brug for en bred vifte af mekaniske ekspertiser, og ekstra manpower der kan hjælpe ved sygdom, travlhed og ekstra svære opgaver.

Martin "Sylle" Sylvest,

Værkstedschef

 

Cykelvens søsterfirma Buddha Bikes har et stationært cykelværksted på Østerbro. Der er det mig, der er chef, og Simon, der henter kage!

I Buddha Bikes har jeg bl.a. udsatte unge i lære, og en gang om ugen kommer de med Cykelven-værkstedet ud for at lære mere.

Morten Christensen,

Mekaniker

 

Watch me!

Det svarer jeg, hvis du fortæller mig, at cyklen ikke kan sættes i stand.

Selvfølgelig kan den det!

Det er mit kald at optimere cykler og opfylde ønsker.

 

Jeg har eksempelvis opgraderet min crosscykel til en arbejdshest, der kan alt. 

martin-lund2.jpg

Martin Lund

Mekaniker

 

Cykelmekanik er lige så meget en hobby, som det er et arbejde. Jeg gør en dyd ud af at sætte cykler i stand, som andre har forkastet. Og jeg nyder det!

Min cykelkærlighed stammer bl.a. fra High-End Mountain Bike Race. Det betyder også, at jeg kan mit kram med udvendige gear. Og mange, mange tricks.

Sofus (1).jpg

Sofus Brun Hansen

Mekaniker og Cykelven support

Jeg cyklede engang til Tyskland og ned gennem Alperne. Det var bare mig, min cykel og mit telt. Jeg elsker naturen og stilheden, der følger med.

 

Engang kunne jeg ikke lide rosenkål, men det kan jeg godt nu. Jeg har fundet ud af en god måde at tilberede dem på!

Elinor.jpg

Elinor Gjellerod

Mekanikerlærling

Sam Cooper

Freelance-mekaniker

I've been fixing bikes since I was a child. I love the handcraft. Especially the frame building.

That's why I do costume handbuild frames at my shop called RedFox Cycles. Come by the shop at Amager or visit me on Facebook!

We need more bicycles on

the roads!

Ellen.jpg

Ellen Salto

Mekanikerlærling

Jeg har en forkærlighed for finmekanik. 

De små og komplicerede cykeldele taler til mig. Derfor går jeg i detaljerne, når jeg reparerer cykler.

Forsyningslinien

Aller bagerst er der et stort lager med alle de reservedele jeres cykler har brug for, samt administration og kommunikation så det hele fungerer. 

Simon Nohrstedt Søndergaard,

Direktør og grundlægger

simon@cykelven.dk

 

Jeg er den cykeltroende grundlægger, og mit job består typisk i at gøre det, som der ikke lige er andre der gør. Det er mit ansvar, at sikre virksomhedens overlevelse og det er min ambition, at gøre det på en så samfundsgavnlig vis som overhovedet muligt. 

Lena Svensson,

Økonomiansvarlig

Hvis du ikke betaler din regning, er det mig, du hører fra. Men jeg taler pænt.

Første gang ...

Når jeg ikke leger inkasso eller betaler vores egne regninger, går jeg tur med min elskede hund, spiser is i Helsingør, strikker eller studerer arabisk, fordi jeg elsker at rejse til Egypten.

Samson3.jpg

Simon 'Samson' Madsen

Cykelven support m.m.

Du vil tit ende med at tale med mig, og jeg er supporter'en med de mange ja-hatte. Det er fx grafiker /cykelmekaniker / it-supporter / konceptudvikler / tænke-ud-af boksen / kagespiser /svejser/ cykel- brugskunst-bygger - kendt fra tv med udtalelsen "jeg kan bygge alt ud af en cykel" 

Nicholai Hur,

PA & Content manager

Nicolai@buddhabikes.dk

Hvad er strategisk kommunikation?

Det spørgsmål får jeg tit.

Jeg udøver det blandt andet ved at formidle cykelviden på en effektiv og underholdende måde.

Og i en tone, der udstråler virksomhedens personlighed. 

Min livret er helstegt kylling. 

Cykelven – Socialøkonomisk Cykelkompagni ApS

Emblasgade 175, 2100 København Ø

info@cykelven.dk

 

CVR: 3420 1226

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle