top of page
20160525-untitled-0299.jpg

HERLEV HOSPITAL SPARER MEST CO2!

Cykelven hos

CYKELVEN ER SOMMERLUKKET I JULI MÅNED (UNDTAGEN V. HERLEV HOSPITAL)

Herlev Hospital

2021_rund_gns_217px.png

Cykelven er en socialøkonomisk virksomhed, hvis fremmeste formål er at holde dig og din cykel kørende. Derfor besøger vi din arbejdsplads, og reparerer din cykel på stedet ved hjælp af mobile cykelværksteder.

Ikke medlem?

Stil cyklen klar til service & reparation

  • Lås med vores lås (se placering nedenfor) - ikke din egen.

  • Cyklen skal stå klar til reparation fra 9.30 og indtil 15.30 på den valgte dag - med servicepapir på og vores lås. Vi kommer i det tidsrum, fikser, og kører videre. Skriv til info@cykelven.dk hvis du fx skal gå tidligt.

  • Regning og eventuelle beskeder kommer på email.

  • Priserne står på servicepapiret - dog er der ikke plads til alting. Skriv evt til info@cykelven.dk for spørgsmål

  • Print servicepapir via knappen til venstre, og sæt det SYNLIGT på cyklen. Ellers kan ved vi ikke hvilken cykel der er din eller hvad vi skal lave. Gerne i chartek hvis vejret er vådt. 

Låsene kan findes i cykelskuret ved akutmodtagelsen.

På bookingdagen skal du parkere din cykel i det aflåste cykelskur, Borgmester Ib Juuls Vej 17, etage 3 - som afbilledet.

Du får adgang til cykelskuret ved at henvende dig i Telefonomstillingen, etage 3, H1 (tidl. 53H1). Du skal medbringe dit ID-kort – eller du kan sende en mail til hgh-cykelparkering@regionh.dk. I mailen skal du oplyse det femcifrede kortnr. på bagsiden af dit ID-kort.

Hvem Cykler mest (gns. per person per uge) ?

Sketch Arrow_edited_edited.png
bottom of page