top of page

CYKELVEN CASE:

TOPDANMARK: LEVERANDØRENS ANSVARLIGHED ER VIGTIG

Forsikringsselskabet Topdanmark har haft et samarbejde med Cykelven siden 2012 og er således blandt de første aftaler vi etablerede. At beholde denne aftale og relation er noget vi i Cykelven er meget stolte af, ikke mindst fordi Topdanmark stiller krav til deres leverandører.

 

Topdanmarks Sustainability Report 2022 er tæt pakket. Det er tydeligt, at målet er at inkorporere bæredygtighed i alle aspekter af virksomhedens værdikæde og Topdanmark arbejder for at medarbejdernes transport til og fra arbejde også bliver en del af indsatserne.

 

Fokus på hverdagens gode vaner, herunder motion og bæredygtig transport, har været en del af kulturen i mange år. Ikke blot fordi Cykelven er blevet en fast del af denne kultur – det har indflydelse på alle niveauer af dagligdagen i Topdanmark.  Topdanmark arbejder med ESG og bæredygtighed både i produkter, kunderelationer, medarbejdere og selvfølgelig leverandørerne. Hos Topdanmark er bæredygtighed ikke blot et område man arbejder med – det er måden man arbejder på.

topdk.jpg

”Med et fokus på sundhed, miljø og social ansvarlighed er det yderst oplagt at vælge en socialøkonomisk leverandør til understøttelse og fremme af hverdagscykling”

Louise Hørdum, Koncerndirektør for HR & Kommunikation

Topdanmarks kultur forstærkes ved brugen af ansvarlige leverandører og herunder også socialøkonomiske virksomheder såsom Cykelven. En stærk kultur med fokus på ansvarlighed, miljøbevidsthed og sundhed er afgørende når kampagner for fx øget brug af cykling til arbejde skal have en effekt. Med massageordninger, sportsklubber, sundhedsforløb (fx vedr. både fysisk og mental træning samt kost), motionsuger osv. er der altid et fokus på medarbejdernes fysiske og psykiske velbefindende.

 

I Cykelven har vi ikke tal for udviklingen i medarbejdernes transportvaner hos Topdanmark men vi ved, at mange vælger at cykle og at mange cykler langt. Og i Cykelven ved vi også, at dette gør en stor forskel uanset om det måles i CO2 eller sundhed.

bottom of page